ΑΡΧΙΚΗ > ΠΡΟΦΙΛ >

Προφίλ

Η Neurogenesis είναι μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της οποίας ο σκοπός ειναι:

Η ομάδα


Δρ. Νικόλαος Δημητριάδης
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ NEURO CONSULTING SERVICES, OPTIMAL HR GROUP

Ο Δρ. Νικόλαος Δημητριάδης είναι βραβευμένος επαγγελματίας επικοινωνίας, εκπαιδευτικός και σύμβουλος. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "Neuroscience for Leaders: A Brain Adaptive Leadership Approach” (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη και ανανεωμένη έκδοση) και του "Advanced Marketing Management: Principles, Skills and Tools”, και τα δύο για το Kogan Page του Λονδίνου. Έχει μιλήσει στο TEDx University of Strathclyde για την επείγουσα ανάγκη της επικοινωνίας μέσω εγκεφάλου, είναι πιστοποιημένος NeuroMarketer και συνέβαλε στο πρόγραμμα διαχείρισης NeuroMarketing Manager στο Hamburg Media School. Είναι ένας ιδιαίτερα περιζήτητος ομιλητής και σύμβουλος, διδάσκει τακτικά σε MBA και εταιρικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Ψηφίστηκε από τους μαθητές ως ο καλύτερος λέκτορας στο πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει μελετήσει πάνω από 5,000 εγκεφάλους σε 25 χώρες για neuromarketing, NeuroHR και ακαδημαϊκούς σκοπούς. Έχει συνεργαστεί με διεθνείς μάρκες όπως IKEA, IBM, JTI, Nestle, Johnson&Johnson, AstraZeneca, T-Mobile, Pierre Fabre, Coca-Cola, Banca Intesa Sanpaolo, Microsoft, CISCO, SAP, VMware, Emirates NBD, Raiffeisen Bank, Societe Generale, Credit Agricole, Rauch, Teekanne, USAID και άλλες.

Είναι ο επικεφαλής του Neuro Consulting Services της Optimal HR Group, και προσφέρει υπηρεσίες neuro-research, neuro-advisory και neuro-training. Το 2017 έγινε συνιδρυτής της Trizma Neuro, μία κορυφαία εταιρεία Neuromarketing και περιφερειακός Διευθυντής του Sheffield International Faculty, City College, για τα Δυτικά Βαλκάνια. Ο Δρ. Δημητριάδης είναι δυνατός υποστηρικτής των λύσεων που βασίζονται στη Νευροεπιστήμη ως προς τις επιχειρηματικές προκλήσεις.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Αλέξης Δούκας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Αλέξης Δούκας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optimal HR Group, μιας εταιρείας παροχής 360 υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις Διοίκησης και Συμβουλευτικής, ως επιχειρηματίας και στέλεχος στον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

Έχει υπηρετήσει ως Σύμβουλος στο Γραφείο Πρωθυπουργού και στο Υπουργείο Τουρισμού και έχει εργαστεί στο χώρο του Τουρισμού και σε Συμβουλευτικές εταιρείες. Κατά την διάρκεια του εργασιακού του βίου στο κέντρο του ενδιαφέροντος του ήταν πάντα οι πολιτικές Διοίκησης, διαχείρισης, ενθάρρυνσης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού, περισσότερο από όλα όμως του αρέσει να φτιάχνει και να φέρνει κοντά καινούργιες εταιρείες και ομάδες αποτελούμενες από διαφορετικές προσωπικότητες, χαρακτηριστικά και ταλέντο με έμφαση πάντα στον ανθρώπινο παράγοντα και σεβασμό στις ανάγκες και τις δεξιότητες του κάθε μέλους. Πιστεύοντας με πάθος ότι η νευροεπιστήμη είναι το μέλλον στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού και θα αποδειχθεί ένα φανταστικό εργαλείο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του Ανθρώπινου παράγοντα, συνίδρυσε την Neurogenesis με σκοπό την υποστήριξη της έρευνας και της συζήτησης για το μέλλον της εφαρμοσμένης νευροεπιστήμης

  • MA,International Economics, Reading University, UK
  • BSc, Political Economy, City University, UK
  • Global Career Development Facilitator
  • Certified Trainer, Starwood Hotels & Resorts
  • NLP practitioner
Ρωμανός Δούκας
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο Ρωμανός Δούκας, είναι ο εκτελεστικός διευθυντής του Neurogenesis, ενός MKO που επικεντρώνεται στην εφαρμοσμένη νευροεπιστήμη. Έχει προηγούμενος εργαστεί σε φαρμακευτική εταιρεία και στην Ελληνική Επιτροπή Βιοηθικής.

Ο Ρωμανός Δούκας έχει κάνει πρακτική άσκηση στην Ελληνική Επιτροπή Βιοηθικής, εργάστηκε ως σύμβουλος για την εισαγωγή του GDPR σε εταιρεία CRO. Είναι επίσης έμπειρος στην εφαρμογή της Φαρμακοεπαγρύπνησης έχοντας εργαστεί σε εταιρεία CRO.

Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών και της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, στο επίκεντρο της προσπάθειά του ήταν να προωθήσει την κατανόηση και τον ηθικό έλεγχο στον ιατρικό τομέα. Ο στόχος του είναι να διευκολύνει και να δημιουργήσει κατανόηση μεταξύ των εξελίξεων στην επιστήμη και της ηθικής που διέπει τις κοινωνίες μας. Πιστεύει ότι δημιουργώντας τέτοιες ευκαιρίες μπορούμε να αναπτύξουμε καλύτερη κατανόηση μεταξύ του επαγγελματικού τομέα και του αντίκτυπου αυτών των δραστηριοτήτων στη ζωή μας. Πιστεύει ότι η Neurogenesis μπορεί να διευκολύνει έναν τέτοιο διάλογο και να προωθήσει μια καλύτερη κατανόηση των τρόπων με τους οποίους η εφαρμοσμένη νευροεπιστήμη θα επηρεάσει τη μελλοντική μας ζωή.

  • BA Anthropology, Goldsmiths University of London, UK
  • MA Medical Ethics and Law, King’s College London, UK
  • Harvard online certificate: Fundamentals of Neuroscience.